Arvot

Hei!
Olen Lasse Martikainen, kuljetusalan yrittäjä Mikkelistä.

 

Kiinnostuin autoista jo nuorella iällä, se lienee myös syy miksi ryhdyin
myöhemmin yrittäjäksi kuljetusalalle. Puuhastelen autojen parissa vapaa-
aikanakin, sillä edustan Mikkelin Urheiluautoilijoita seuran kilpailutoiminnassa. Onpa joskus joku mitalikin kaulaan ripustettu.

Kuten urheilussa, niin yritystoiminnassakin pitää noudattaa pelisääntöjä. Yritystoiminnassamme pyrimme tarjoamaan kustannustehokkaita kuljetuspalveluita, kuitenkin ekologiset arvot huomioiden. Minulle on ensisijaisen tärkeää sitoutua noudattamaan yhteisiä laatu- ja ympäristöohjelmia, myös jatkuva ammattipätevyyden ylläpito on tarkeä osa näihin tavoitteisiin pääsemisessä.

Tutustu monipuoliseen toimintaamme - ja ota yhteyttä!

 

Toimintamalli

Toiminnassamme pyrimme asiakaskeskeisyyten siten, että perehdymme aina asiakkaan tuotteisiin ja niihin liittyviin kuljetustarpeisiin.

Näin pystymme tuottamaan laadukkaita palveluita, joista asiakkaamme saavat lisähyötyä omassa liiketoiminnassaan. Tätä asiakkaamme osaavat arvostaa ja siitä syntyy myös molemminpuoleinen luottamus.

 

 

Turvallisuus

Liikennöinnissä huomioimme kaikki yleisen turvallisuuden vaatimat

normit sekä asiakkaidemme omat turvallisuusvaatimukset kuljetus-suoritteissa. Tämän toteuttamiseksi koulutamme henkilöstömme ammattitaitoa jatkuvasti, näin huolehdimme siitä, että tavoite

turvallisesta työskentelystä toteutuu joka päivä.

 


Ympäristön huomioiminen

Kuljetuspalvelumme toteutetaan ympäristönormit huomioiden.

Siihen liittyvät kaluston päivitykset sekä huoltojen suunnitelmallisuus, kuljetusreittien järkevä toteuttaminen ja kuljettajien taloudellisen

ajon koulutus.

YMPÄRISTÖOHJELMA